Waar GRC Advies voor staat

GRC Advies is in 2011 opgericht door Richard Frehé. De combinatie van zijn deskundigheid in GRC (Governance, Risk & Compliance) en zijn passie voor ondernemen vormen nog steeds de kern van onze dienstverlening. Inmiddels is een groot aantal toonaangevende organisaties toegevoegd aan de referentielijst van GRC Advies.

Bij het uitvoeren van opdrachten maakt GRC Advies gebruik van kennis, expertise en competenties uit haar zeer uitgebreide netwerk van gelieerde professionals. Dit stelt ons in staat om onze klanten maximaal van dienst te zijn en op alle vlakken toegevoegde waarde te bieden. Wij zullen hierbij altijd een bijdrage leveren aan het realiseren van de strategische doelstellingen van onze klanten.

Richard Frehé

Richard Frehé

Wij geloven in het definiëren van concrete doelen en het realiseren hiervan. Daarbij is het inzetten van onze specifieke kennis geen doel, maar een middel. In plaats van puur competentiegericht werkt GRC Advies vanuit een oplossingsgerichte mentaliteit.

Naast deze oplossingsgerichtheid en het centraal stellen van onze klantdoelstellingen, koesteren wij de volgende kernwaarden:

  • Professionaliteit
  • Proactiviteit
  • Flexibiliteit

Wat zeggen klanten?

GRC Advies heeft voor ons in 2012 en 2013 diverse opdrachten succesvol uitgevoerd op het gebied van Governance, Risk Management & Compliance. Zo hebben zij de inhoudelijke Solvency II implementatie uitgevoerd, strategische risicoanalyses uitgevoerd, programmamanagement verzorgd en integriteitonderzoeken uitgevoerd. Wij hebben GRC Advies ervaren als een zeer enthousiaste en professionele organisatie met inhoudelijke kennis van zaken en sterk persoonlijkheden waarmee ambitieuze doelen gerealiseerd worden!
Grote verzekeraar
Dankzij de strategische risicoanalyses van GRC Advies – en het definiëren van de commerciële doelstelling dat daarop volgde – heeft onze organisatie een significante groei doorgemaakt als betrouwbare speler in de off-shore industrie.
Middelgroot ingenieursbureau
Dankzij de betrokkenheid van GRC Advies hebben wij nu onze strategische doelen expliciet gemaakt. De sessies die daarop volgden geven erg veel energie en hebben ons bewust gemaakt van de de risico’s die wij lopen en wat wij hier zelf nog aan willen doen. Nu zijn wij hier niet alleen geruster onder omdat we het inzichtelijk hebben, we hebben ook nog winst behaald door simpelweg risico’s te accepteren en sommige dingen niet meer te doen.
Startende retailorganisatie

 

Onze klanten