Onze dienstverlening in risicomanagement

Governance, Risk & Compliance is een containerbegrip. In essentie is het een onderwerp waar alle ondernemers en managers in meer of mindere mate mee te maken hebben. Bij GRC Advies maakt het niet uit of uw organisatie meer of minder bekend is met het managen van risico’s. Onze dienstverlening zal er altijd op gericht zijn om uw organisatie in staat te stellen de gestelde doelen te realiseren.

 

huisstijl

Oplossingsgerichte werkwijze

De oplossingsgerichte werkwijze van GRC Advies is toegankelijk en toepasbaar voor iedereen. Met de nodige expertise helpen wij uw organisatie om oplossingen zichtbaar en beschikbaar te maken. Hierbij hebben wij proactiviteit en flexibiliteit hoog in het vaandel staan. Uw perspectief blijft bij deze effectieve en praktische aanpak leidend!

 

huisstijl

Diensten

GRC Advies biedt een drietal diensten, die hieronder uitgelicht zijn. Meer informatie over een van de diensten vindt u op de daarvoor bestemde pagina’s.

 

Bekijk onze publicatie in het Financieel Dagblad. Hierin geven wij u een vijftal praktische tips om uw ondernemerskansen te vergroten en uw persoonlijk leiderschap te versterken.

Strategische risicoanalyses

Strategische risicoanalyses

Met behulp van deze analyse brengen wij de belemmeringen in kaart, die u tegen kunt komen bij de realisatie van uw strategische doelen. Lees meer..

competentietrainingen

Competentietrainingen

Laat u de nodige competenties bijbrengen, ga voor een verdiepingstraining of ontdek de wereld van risicomanagement in vogelvlucht. Lees meer..

Interim oplossingen

Interim oplossingen

GRC Advies kan in korte tijd kennis overdragen op het gebied van Governance, Risk & Compliance en zelfstandigheid binnen uw organisatie creëren. Lees meer..